iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone herkent Microsim niet. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/66286-iphone-herkent-microsim-niet.html)

fgeer 31-07-10 16:40

Iphone herkent Microsim niet.
 
Hallo, mijn probleem is dat de iphone4 mijn microsim niet ziet. Hij is wel al geactiveerd. Zowel in itunes als op mijn iphone krijg ik de melding geen sim card geinstalleerd. De sim card heb ik wel al 10x opnieuw in en uitgestoken. Wie weet wat er aan de hand kan zijn.

berry_black 31-07-10 17:29

heb je al gecontroleerd of je micro sim het wel in een ander toestel werkt? Moet je wel even de micro sim in een adaptor stoppen die je bij de t-shop kunt ophalen... Bel anders even de klanten service zodat ze kunnen kijken of de sim goed geactiveerd is...

fgeer 31-07-10 17:55

Het probleem al opgelost. Aan een kant maakte de simkaart sluiting met de behuizing. Simkaart was dus slecht gestanst. Nu heb ik wel wat meer speling op de kaart, dus de kans bestaat dat hij verschuift na enige tijd. Zal nog wel een nieuwe simkaart vragen bij t-mobile. Hebben hier trouwens meer mensen last van dat de iphone de simkaart niet ziet omdat de afmetingen niet kloppen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:44.