iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphon reageet traag op schermaanrakingen of helemaal niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/67740-iphon-reageet-traag-op-schermaanrakingen-helemaal-niet.html)

dureappel 09-08-10 21:26

Iphon reageet traag op schermaanrakingen of helemaal niet
 
Tsja,

Misschien even een inleiding. Ik krijg sinds een week of vier ongeveer van tijd tot tijd mailtjes zonder inhoud.Die ik ook niet kan openen en kan ze ook niet verwijderen.De datum is (als ik het mij goed herinneren want ze komen ook niet in mijn prullenbak terecht) altijd 01/01/70:confused:

Goed na een volgende emailsynschronisatie via UMTS(ik synchroniseer altijd via UMTS aangezien ik geen Wi-Fi heb, ander verhaal:D) verdwenen ze weer.

En vandaag, zomaar..., want geen nieuwe apps geïnstalleerd, geen nieuwe OS geïnstalleerd, niet het toestel laten vallen het volgende:

Als ik op icoontjes klik, zowel de standaard icoontjes zoals bijvoorbeeld " Instellingen" of een gekochte app zoals Evernote dan oftewel gebeurt er niks-dus druk ik nog een keer en nog een keer-oftewel de applicatie opent zich, bijv. Evernote, maar laad enorm traag. Met de e-mail applicatie gebeurt het soms dat het scherm gewoon wit blijft of de Iphone weer terug gaat naar het beginscherm. Ik kan wel gewoon bellen en sms-en. Ook e-mail versturen..Er zit iets in de weg, maar ik weet niet wat.

Virus?Bestaat er een diagnosetool voor je Iphone? Beschikbare GB ruim 13 van de 16, daar kan het ook niet aan liggen. Aan-uit, ook al een paar keer gedaan....pfff

Alle tips zijn welkom, want net zoals iedereen hier op dit forum leef ik van en met mijn Iphone.En want hier word ik gek van:eek:

evmw 09-08-10 23:01

Ik zou je iPhone even opnieuw installeren, als het dan nog niet is opgelost zal er hardwarematig iets mis zijn. Kan best zijn dat er ergens een storing zit waardoor je iPhone niet of nauwelijks lijkt te functioneren af en toe.

dureappel 09-08-10 23:34

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door evmw (Bericht 523983)
Ik zou je iPhone even opnieuw installeren, als het dan nog niet is opgelost zal er hardwarematig iets mis zijn. Kan best zijn dat er ergens een storing zit waardoor je iPhone niet of nauwelijks lijkt te functioneren af en toe.

Je bedoelt met even opnieuw installeren een reset naar de fabrieksinstellingen? Of de vorige backup, waar er geen problemen waren, terug zetten?

dureappel 11-08-10 21:44

Reset en upgrade naar 4.01
 
En alles werkt weer normaal.Maar wat het nou is geweest....:cool:


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:32.