iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Vragen over folder var/tmp (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/67987-vragen-over-folder-var-tmp.html)

Funske 11-08-10 15:21

Vragen over folder var/tmp
 
Op mijn 3G iPhone met iOS 4.0.1 staan in de folder var/tmp een aantal "folders" met daarop een verboden toegang tekentje:

http://www.fotopocket.nl/fpimages/20...511m%2504s.png

Er zit niets in die folders; ik kan ze niet hernoemen of verwijderen. Als ik ze probeer te verwijderen krijg ik de volgende melding.

SSH Fout: Kan map niet verwijderen
var/tmp/Tether
No such file(SSH_FX_NO_SUCH_FIL…ade to a file which does not exist.).

Ook kan ik de folder var/tmp niet verwijderen, want dan krijg ik soortgelijke foutmelding.

Kan iemand mij helpen om deze tmp folder leeg te maken? Het is toch een tijdelijke folder, dus zou die volgens mij standaard leeg moeten zijn.
Alvast bedankt.

FridgeNL 11-08-10 15:26

Als ze leeg zijn en dus geen ruimte in beslag nemen, waarom dan verwijderen? Weet je dan wel wat het doet als je ze daadwerkelijk zou kunnen verwijderen? Kortom....zou ze gewoon laten staan ;)

Funske 11-08-10 15:34

Omdat ik via andere sites (bijv Hackulo en forum.benm.at) de mogelijkheid weer heb terug gehaald om tethering in te schakelen en ik de indruk heb dat ik alles niet werkend krijg omdat die var/tmp niet leeg is; tmp staat voor temporary en is dus tijdelijk en zou dus leeg moeten kunnen zijn.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:04.