iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone kapot heb hulp nodig (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/68006-iphone-kapot-hulp-nodig.html)

markii93 11-08-10 19:07

Iphone kapot heb hulp nodig
 
Hallo allemaal
ik heb mijn iphone 3G 16 GIG nu al een jaartje maar er is aardig wat kapot en ik wil nieuwe onderdelen bestellen maar weet niet welke ik nodig heb

- powerbutton en volumeknoppen werken niet meer
- mijn oordopje is afgebroken in mijn iphone toen iemand er op ging zitten en nu had ik het er uit gehaald maar is er een nog groter gat bij de microfooningang en past er niks meer in geen oordopjes dus en kan ik geen muziek meer luisteren met oortjes. De behuizing aan de achterkant is ook licht beschadigd maar in de behuizing zit wel een groter gat nu misschien moet die dus ook vervangen worden.

Ik zou graag willen weten wat en waar het goedkoopste is om mijn iphone te laten repareren en wat het kost. Vooral de powerbutton wil ik heel hebben en ik wil graag weer muziek kunnen luisteren. Hebben jullie tips waar ik dit kan laten doen of waar ik onderdelen kan bestellen als dit goedkoper is want mijn vader is heel erg handig en zet alles zo in elkaar maar dan heb ik wel onderdelen nodig.

ik zit er echt heel erg mee dus alvast bedankt
P.S. sorry voor het lange verhaal maar wil alles duidelijk uitleggen

Peace Mark

Suriboy777 11-08-10 20:13

Ik denk zelf dat je meer kwijt zult zijn aan het repareren dan een goede tweedehandse werkende iphone 3G zonder gebreken te kopen. Wie weet krijg je na de reparatie weer andere problemen? Het is tenslotte de moeite waard om deze optie ook te bekijken.

Op marktplaats heb je een aantal mensen die repareren. Ik weet dat er in Zoetermeer een zaak is die ook repareert. Je zult echt rond moeten bellen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:00.