iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Slide for emergency na fout tijdens updaten (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/68060-slide-for-emergency-na-fout-tijdens-updaten.html)

TearSong 11-08-10 23:31

Slide for emergency na fout tijdens updaten
 
Hallo allemaal,

Ik had vandaag m'n iphone aangesloten op m'n pc om te updaten naar 4.01 maar tijdens het updaten ging er iets mis, ik denk dat het kabeltje verkeerd zat ofzo.

Ik kreeg een plaatje te zien dat ik m'n iphone weer met itunes moest verbinden, dit heb ik gedaan, itunes gaf aan dat ik moest restoren via een restore button. Gedaan, iphone gaat druk restoren, scherm wordt ineens zwart en zodra het weer aanspringt zie ik alleen nog de 'slide for emergency' en het plaatje dat ik mn iphone aan itunes moet hangen. Itunes lijkt echter heel niet meer te reageren op m'n iphone.

Wat nu? Hij is niet jailbroken, heb hem via t-mobile. Zelf herstellen? En zo ja...hoe? Of naar de t-mobile winkel, kunnen ze daar wat voor mij doen?

kimvb 11-08-10 23:40

Probeer het eens in DFU mode meestal werkt dit wel

TearSong 12-08-10 00:37

Thanx. In DFU mode herkent iTunes hem wel, en vraagt hij of ik hem wil herstellen dus ik kies 'herstellen en bijwerken'. Op een gegeven moment zegt itunes : iphone op herstel voorbereiden en m'n iphonescherm wordt wit. Hier lijkt hij alleen te blijven hangen en dus kom ik niet verder.

Enig idee hoe dat kan?

edit: na enige tijd geeft itunes een 1601 fout en blijft het iphone scherm wit

TearSong 12-08-10 10:28

Update: heb hem ipv. aan de pc aan een mac gehangen in de hoop dat dat verschil zou maken maar itunes op de mac herkent de telefoon al helemaal niet. Zijn er andere dingen die ik kan proberen? Of weet iemand een plek omgeving amersfoort waar ik hem na kan laten kijken?

TearSong 12-08-10 13:14

Inmiddels ook t-mobile gebeld. 3x, 3 verschillende medewerkers en 3 verschillende verhalen. Misschien hem toch maar wegbrengen voor reparatie maar dan ben ik hem direct zo lang kwijt terwijl ik me niet kan voorstellen dat dit echt zo'n gigantisch probleem is?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:52.