iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4 wil niet updaten en/of herstellen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/68066-iphone-4-wil-niet-updaten-herstellen.html)

Jeroen1991 12-08-10 00:03

iPhone 4 wil niet updaten en/of herstellen
 
1 Bijlage(n)
Hallo,

Sinds een tijdje me eerste iPhone. Het gaat hier om mijn iPhone 4 32GB.
Aangezien ik nieuw ben met Apple producten en dus ook met iTunes kom ik er nu niet uit.

Toen ik voor het eerst me iPhone aansloot op de PC en verbinding moest maken ging het allemaal een beetje moeizaam aangezien ik veel dingen uit moest zoeken.
Maar goed nu komt het.

Na de eerste beste update liep de iPhone al vast bij het installeren van de update. Het balkje onder het Apple logo ging niet verder dan ongeveer 60%. Vervolgens de telefoon herstellen via iTunes en ging die weer niet verder dan ongeveer 60%. Na een aantal keren proberen kwam die er doorheen.

Nu vandaag is er weer een update gereleased en onder het installeren liep de update weer vast bij ongeveer de 60%.. nou goed dus weer herstellen doet die weer hetzelfde! nu na ongeveer 3x proberen ben ik nog niet verder gekomen. Elke keer bij herstellen geeft die een foutmelding (zie bijlage).

Dit lijkt me niet echt goed..
Nu hoop ik dat ik hem na deze poging kan herstellen en ook een backup kan terugzetten! als dit lukt nouja.. krijg ik tenminste me iPhone weer aan. Lukt dit niet.. wat dan? en is het een bekend probleem?

------
edit onder het typen van dit bericht:

- Ik heb iTunes op de achtergrond draaien met het herstellen

Goed hij is nu verder gekomen dan voorheen en krijg me iPhone weer aan . Ik heb me iPhone op een andere USB poort aangesloten en ben nog een keer gaan herstellen..
------

Heb nu onderhand ook voor de eerst keer een back up teruggezet, dit is ook succesvol verlopen maar al bij al lijkt me het niet helemaal goed.
Hoop niet dat ik bij elke update moet herstellen en een backup moet terugzetten..

Na deze veel te lange post is mijn vraag eigenlijk of dit probleem vaker voor is gekomen / iemand weet waar dit aan kan liggen?
Hoop dat iemand die meer verstand heeft van mij van Apple / iTunes kan helpen o.i.d.
Heb zelf redelijk veel verstand van computers enz. maar van dit probleem snapte ik niet veel van.

Jeroen

desonnaville 12-08-10 00:30

ik heb vanavond hetzelfde probleem gehad. Ik ontving mijn iPhone 4 vandaag met 4.0 en wilde update naar 4.01, maar dit lukte niet. Eerst kreeg ik error 1004. Het probleem bij mij was dat ik mijn hosts file had aangepast om een jailbrake te behouden bij mijn vorige iPhone, maar zo te lezen is dit je eerste iPhone en zal dit niet voor jou gelden.

Wat ook vaak wilt helpen is om het op een andere computer te proberen of een andere usb poort.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:11.