iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Alles is weg....Help (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/68733-alles-weg-help.html)

nicolebilly 16-08-10 23:47

Alles is weg....Help
 
Hallo iedereen,

Ik ben sinds een aantal maanden een iphone bezitter.....

Hele leuke apps geïnstalleerd, leuke spelletjes en andere (betaalde) apps.

Ik sluit mijn iphone niet heel vaak aan op de compu. maar vandaag besloot ik weer eens wat nieuwe muziek op de iphone te zetten.

ik sloot hem aan op de compu, en kreeg de melding dat er een nieuwe software was, en of ik die wou installeren. Nou prima ga je gang.

Maar toen begon het gezeik.....de ene na de andere foutmelding. En kreeg de melding of ik de fabrieksinstellingen terug wou zetten met gevolg dat alles weg was.

Ik wou dit niet, maar helaas. Mijn iphone was niet meer te gebruiken.

Dus maar gedaan wat werd aanbevolen.
En ja hoor, alles weg....behalve de standaart apps.

de compu vroeg of ik de iphone hersteld moest worden. Ik had de hoop dat alles weer terug kwam...maar helaas....nog steeds alles weg.

Hij is nu al enige tijd aan het synchroniseren... maar het gaat volgens mij niet goed.

Is er een mogelijkheid om de apps terug te zetten?? ik wil graag mijn spelletjes terug, ik heb er veel werk in gestoken zover te komen met mijn spelletjes....en ik wil er graag mee verder...en ook mijn andere apps wil ik graag terug!

HELP.

nicolebilly 17-08-10 00:59

internet doet het niet meer.....belangrijke smsjes zijn verdwenen...lekker...

markje18 17-08-10 01:06

Mischien moet je hem even herstellen en het is verstandig om voor een update altijd even een reserve kopie te maken in itunes. Nadat je hem hersteld hebt kun je indien je de reservekopie voor je update nog hebt deze op je iphone terug zetten en je zou het meeste nog moeten hebben.

Mysteriousgirl_ 17-08-10 11:28

Je kan al je aankopen gratis terugkrijgen door ze nogmaals via de appstore te installeren. Je krijgt nadat je op "kopen" drukt, de melding dat je ze al eens gekocht hebt en of je ze opnieuw wilt downloaden.
En inderdaad handig om om de zoveel tijd een backup te maken. Highscores van spelletjes ben je wel echt kwijt.

S¡mon 17-08-10 15:18

Wat ook kan zijn is dat je bij programma's het hokje hebt uitgevinkt. Heb ik ook wel eens gehad. Dan synchroniseert hij het dus niet. Klik dus op "iPhone van ..." of hoe je het apparaat ook hebt benoemt en dan in het scherm op Programma's. Kijk of het hokje is aangevinkt. Zo nee, vink het aan en druk rechtsonderin op Synchroniseren/Toepassen. Highscores ben je kwijt maar je (betaalde) apps niet. Betaalde apps kan je gratis opnieuw downloaden als deze niet meer in iTunes staan.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:43.