iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   kan geen reservekopie meer maken of terugzetten (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/68807-geen-reservekopie-meer-maken-terugzetten.html)

pieterwillems 17-08-10 14:19

kan geen reservekopie meer maken of terugzetten
 
1 Bijlage(n)
ik heb geprobeert men iphone te herstellen, en wil nu een reservekopie terug zetten maar dat lukt niet krijg altijd een foutmelding

Guest-20191103144301 13-11-10 17:27

zelfde probleem :(

al een oplossing gevonden?

alvast bedankt!

MVG Tom

joyciie 13-11-10 20:46

Me Ma had precies hetzelfde.. Uiteindelijk heb ik de Iphone moeten herstellen.. De pest is dat je je reservekopie niet kan maken, maar ja als het goed is staat alles in je Itunes en kan je, je proggies, muziek etc weer synce..
Ze had blijkbaar een fout in der IPhone zitten. waarsch met synchroniseren op de tel gekomen wat een reservekopie onmogelijk maakte..

Bij ons was alleen vervelend dat wij de contacten niet apart met outlook gesynct hadden. Dit betekend als jij dit ook niet gedaan hebt, en je je tel hersteld alleen je je contacten niet kan terugzetten omdat deze in je reserkopie zitten!...

Das was voor mij dus ook een les met mijn eigen iphone.. Ik heb mijn contacten en agenda direct met outlook gesynct, want mocht je tel crashe, kan je ze altijd nog aan.. Ideaal. :)

Uiteindelijk hebben we de contacten via mail verstuurd.. en later teruggezet.. (eventueel op sim plaatsen via andere tel is ook nog mogelijk zodat je later via instellingen simcontacten kan importeren)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:22.