iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Facetime activeren met buitenlandse simkaart (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/69607-facetime-activeren-buitenlandse-simkaart.html)

Jensengels 23-08-10 19:21

Facetime activeren met buitenlandse simkaart
 
Hey,

Ik zit momenteel in indonesie voor een paar maanden, en heb mijn iPhone 4 (simlockvrij) vanuit België naar hier laten komen met een vriend. nu heb ik hier een simkaart van de mobiele operator hier (XL indonesië), ik steek deze natuurlijk in mijn iphone alles werkt, behalve facetime, daar staat onder "wachten op activering..." hoe kan ik dit oplossen, aangezien ik hier wel al heb gefacetimed, maar dan via mijn belgische sim (via facenow), op hetzelfde Wi-Fi netwerk als waarmee ik dit probeer met mijn indonesische sim (ook geprobeerd met facenow).

Heeft er iemand hier een oplossing voor? dat zou super welkom zijn aangezien facetime vanaf hier wel super goed van pas zou komen :).

Mvg
Jens Engels

R4Blade 14-09-10 13:40

ik zit ook met het probleem ....wachten op activering...er staan diverse "oplossingen op google" maar, geen van allen werkten bij mij...

Jensengels 14-09-10 16:02

Hey, ik heb ondertussen het probleem al gevonden denk ik, niet alle operators staan facetime toe, daarom dat er geen activatie mogelijk is, ik heb nu een operator die dat wel toestaat, en facetime werkt hier perfect nu met die operator :)! Succes!

bertoes 24-11-12 12:02

Jensengels, zou je svp willen aangeven welke indonesische provider/ operator je hebt gebruikt?
Ik wil voor mijn familie een iphone 4s kado doen zodat we, ik in nederland en zij in indonesie, elkaar toch kunnen zien tijdens onze gesprekken.
Welke simkaart en operator heb je in indonesia gebruikt?
Dank voor je antwoord.

Zie http://support.apple.com/kb/ht1937?viewlocale=nl_NL

Deze link verwijst naar overzicht van buitenlandse providers die Facetime ondersteunen.

rsnhakan 24-11-12 12:19

Bij het installeren van een andere simkaart doe ik altijd even herstel netwerkinstellingen. (pas op: alle Wi-Fi wachtwoorden worden ook verwijderd)

Dit helpt vaak.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:55.