iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone werkt niet meer! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/69614-iphone-werkt-niet-meer.html)

coolrds 23-08-10 20:14

iphone werkt niet meer!
 
Hee,

Ik heb een iphone 3gs gekocht aantal maanden geleden, nu ben ik op vakantie en wou ik paar dagen geleden me iphone weer gebruiken en toen ineens deed mijn home button het niet en me geluid deed het niet meer en hij laad hem niet meer op.

Ik heb toen advies opgevolgd van iemand die ook iphone heeft en restore gedaan nu krijg ik alleen nog maar een apple teken en verder niks(hij gaat ook niet verder).

Heeft iemand dit ook gehad en als ik hem moet laten reparen of iets waar meot ik zijn want op de apple site kom ik ook niet ver:(

Hoop echt dat iemand me kan helpen want ben echt in nood:S:(

coolrds 24-08-10 13:10

niemand dat mij kan helpen?

Michel15 24-08-10 13:16

Dan je waarschijnlijk een gelocked toestel

Kijk even in de topics waarin behandeld wordt hoe je hem dan moet activeren etc.

deuxani 24-08-10 13:32

Ik heb dit ooit gehad met mijn iPhone 2G, eerst de homebutton die het niet meer deed, toen de microfoon, toen de lader en toen niets meer. Bleek een hele simpele reparatie te zijn (stekkertje van het logic board wat los was gaan zitten doordat ik het toestel eenmaal te hard had laten vallen). Dus even langs een reparateur gaan :)

coolrds 24-08-10 14:02

oke en ik heb er nog garantie op maar waar moet ik zijn van reparatie dan want apple site kom ik niet veel verder en waar ik hem heb gekocht die reageerd gewoon niet:S


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:06.