iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Problemen met instellen emailadres (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/69741-problemen-instellen-emailadres.html)

fiepje 24-08-10 20:48

Problemen met instellen emailadres
 
Oke, ik ga een poging doen om het helder uit te leggen.

Ik heb net een nieuwe Iphone en ik wil mijn Apple email adres, wat ik net heb aangemaakt, instellen op mijn telefoon.
Eerst vul ik mijn gegevens in en dan kom ik bij het volgende scherm, waar je kan kiezen tussen IMAP en POP. Daar blijf ik bij IMAP en vul ik mijn gegevens en de server inkomende post etc in.
Dan gaat hij controleren en dan krijg ik een kadertje met 'Geen verbinding via SSL. Wilt u de account zonder SSL configureren?'
Als ik JA antwoord, gaat hij weer controleren, waarna ik het volgende krijg:
'De IMAP server 'mail.domein.com' reageert niet. Controleer of de netwerkverbinding werkt en of u de juiste informatie hebt opgegeven in het veld 'Server inkomende post'.

Nou, bij server inkomende post heb ik 'mail.domein.com' dus.
Internet doet het ook gewoon, dus ik snap niet waar het aan ligt.

Help? :confused:

fiepje 25-08-10 12:49

Anyone?

Ik kan namelijk mijn account niet verifiëren bij Itunes en dus geen Apps downloaden, dus dat is erg irritant..

fiepje 25-08-10 13:16

Oke ik geloof dat ik al wat verder ben. Ik heb nu alles goed ingevuld (gezien bij iphoneinstellingen.nl), alleen nog kan ik geen emails ontvangen of versturen. (hij geeft aan 'email ophalen mislukt, controleer instellingen')
Wat doe ik nou fout?

jacqjo 25-08-10 14:38

Dat probleem had ik een paar dagen geleden ook. Ik heb op POP geklikt ipv op IMAP en toen werkte het account ineens wel. Mijn probleem is dat ik alleen de map Inkomende mail kan zien; de mappen Verzonden mail en Prullenbak ben ik kwijt.

tjauwmin 25-08-10 16:14

Als je een Apple email hebt:
https://www.me.com/

jacqjo 25-08-10 18:58

Ik had dezelde problemen, maar bij mij werkte alles weer nadat ik POP ipv IMAP had geselecteerd. Ik heb nu alleen nog het probleem dat alleen mijn Inkomende mailbox zichtbaar is. De Verstuurde berichten en de Prullenbak zijn uit de display verdwenen ... Mail versturen lukt overigens wel.

fiepje 25-08-10 20:00

Inmiddels is dit probleem opgelost maar heb ik een ander probleem. Ik kan namelijk niet inloggen bij iTunes omdat mijn ww ongeldig is. Maar wat ik ook probeer, niks werkt. Nu heb ik ook verschillende keren opnieuw een account aangemaakt maar als ik dan bij Apple wil inloggen, gaat dat ook niet. Volgens de site heb ik geen account. Zelfs niet als ik er net een heb aangemaakt. Ik snap niet waar t m in zit..
Kan iemand me misschien uitleggen hoe ik dat moet doen?

sabrinedeweerdt 26-08-10 11:15

hallo,

ik probeer de mail van mijn werk in te lezen op mijn iphone. Maar het lukt niet. Wat moet ik invullen bij hostnaam?? en bij SMTP?
wie kan mij helpen?

fiepje 26-08-10 18:38

Mijn probleem is opgelost, dus van mij mag deze dicht.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:11.