iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Toch nog eens bluetooth probleem op iphone 4 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/70424-toch-eens-bluetooth-probleem-op-iphone-4-a.html)

thongpoon 31-08-10 09:15

Toch nog eens bluetooth probleem op iphone 4
 
Hallo,
(alvast excuses voor het plaatsen van dit uitgemolken probleem, maar ik snap er niets van)
Ik heb sinds kort een iphone 4 en leer daar nu een beetje mee om te gaan. Ik heb bluetooth op dit apparaat ingeschakeld en dan zou het bluetooth tekentje blauw moeten worden, maar het blijft grijs. Ik kan ook geen contact maken met een ander bluetooth apparaat. Nu schijnt dit een bekend probleem van apple te zijn en internet staat er (te) vol mee. Ik ben gisteren een paar uur bezig geweest om diverse sites af te klapperen, maar zie door de bomen het bos niet meer. Een (voor een leek) begrijpelijke oplossing heb ik niet kunnen vinden. Misschien weet hier iemand een oplossing?
mvrgr. Thongpoon.

wouter1981 31-08-10 10:01

Welk ander bluetooth apparaat betreft het? iPhone ondersteund deze bluetooth profielen

thongpoon 31-08-10 10:49

Die profielen is voor mij echt abakadabra. Maar met bijv. mijn pc met bluetooth, laptop, Samsung jet, Nokia N95, kan geen verbinding gemaakt worden. Het bluetooth tekentje blijft grijs terwijl het blauw moet zijn na bluetooth ingeschakeld te hebben. Ik heb daarover ook veel gevonden met googlen, maar ik kom er niet uit. Het schijnt een vrij bekend probleem te zijn.

wouter1981 31-08-10 11:47

je wilt waarschijnlijk bestanden oversturen? Dat is standaard niet mogelijk. Hiervoor heb je special apps nodig. Zoek eens op bluetooth in de appstore.

thongpoon 31-08-10 18:08

Ok, gaan we proberen! Maar niks bruikbaars gevonden. Ik snap er niks van! Op elke hedendaagse telefoon kan je bestandjes overzetten via bluetooth, en op zo'n (te) duur ding werkt het niet.

boomer1 23-03-11 18:38

Beste,

Je bent niet alleen. Ik ben evenzeer pissed-off van de iphone bluetooth-ellende !!!!
Mijn probleem betreft binnenkomende telefooncalls : ik moet de iphone uit de houder nemen om hem aan mijn oor te houden, anders hoor ik niets ! Unbelievable ! :mad:
Voor een toestel van 650 euros is dat onaanvaardbaar . Volgende keer koop ik eender wat, maar ZEKER GEEN iphone meer .:mad:

Vertel het verder zodat niet nog meer mensen bedrogen uitkomen !!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:53.