iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Spontaan (?) verbreken telefoongesprek 3GS (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/70612-spontaan-verbreken-telefoongesprek-3gs.html)

mick.faber 01-09-10 23:05

Spontaan (?) verbreken telefoongesprek 3GS
 
Ik heb mijn 3GS nu een paar weekjes, maar in toenemende mate worden mijn telefoongesprekken spontaan verbroken en gaat het scherm op zwart met witte Apple. Na enige minuten komt het scherm weer normaal terug.
Geen flauw idee wat de oorzaak is, het lijkt er net op alsof contact met mijn oor aan de bovenkant van het toestel e.e.a. kort sluit ! ?:confused:
Is er iemand met soortgelijke problemen en oplossing-mogelijkheden ?:)

vhrgamer 02-09-10 14:58

Ja probleem heeft mijn vader ook, is ook al een aantal keer aan bod gekomen op de homepage.

Het probleem komt vaak voor als je veel apps draaiende hebt, als je iedere keer je apps afsluit (home button 2 keer snel indrukken en dan een icoon ingedrukt houden zodat hij gaat trillen en dan ipv de kruisjes de minnetjes aanklikken) komt het probleem minder voor.

Ik hoop voor de mensen met een 3GS dat het probleem bij 4.1 verholpen is.

mick.faber 05-10-10 20:56

De upgrade naar 4.1 heeft geen positief effect gehad op het probleem wat mijn 3GS spontaan uitgaat, wanneer ik tijdens het telefoneren met mijn oor aan de bovenkant tegen het toestel kom. Zou dit nog onder garantiebepalingen kunnen vallen?? Het is toch vreemd dat dit kennelijk weinig voorkomt. Er zijn nauwelijks reacties op mijn melding en zeker geen een die een mogelijke oplossing heeft/weet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:36.