iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4 houdt er ineens mee op (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/70691-iphone-4-houdt-ineens-mee-op.html)

kirvis 02-09-10 19:44

iPhone 4 houdt er ineens mee op
 
Hallo allemaal,

Ik heb een week of twee geleden mijn mooie nieuwe iPhone 4 ontvangen via Borderlinx uit de UK. Prima toestel, mooi scherm en werkt erg lekker.

Echter deed het toestel vandaag ineens niets meer. Ik heb er de gehele dag zonder problemen mee gewerkt en ineens was ie dood. Ik had m even weggelegd met een open applicatie. Toen ik hem weer oppakte deed hij niets meer.

Het lijkt er op dat de telefoon ineens helemaal geen power meer krijgt van de accu. Als ik op de bovenkant van de telefoon tik met mijn vinger hoor ik ook wat rammelen, alsof er iets los zit.

De telefoon is nooit gevallen oid, dus daar zou het niet aan kunnen liggen. Heb net wel even de achterkant verwijderd met behulp van iFixit maar het toestel is zo volgepakt dat ik niet kan zien of er iets los zit.

Iemand enig idee wat ik nu kan doen? Ook met garantie in de UK enzo. Accepteert Apple NL toestellen die bij een buitenlandse Apple Store zijn gekocht?

knuster 02-09-10 20:00

Nope! Je zal naar de uk moeten gaan of hem opsturen naar Apple uk.
Alle andere Apple toestellen zoals iPod,iPad,MacBook,... Hebben wereldwijde garantie maar de iPhone niet!
Beetje stom van Apple maar het is zo.

Edit: beetje stom van je om hem open te draaien! Als Apple hier achter komt kan je fluiten naar je garantie!!

kirvis 02-09-10 20:22

Mm, denk dat ik FixSupport maar eens ga bellen morgen. Heb mijn oude net verkocht en kan niet weken wachten totdat ik een nieuwe krijg.

Iemand ervaring met het opsturen naar de UK?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:26.