iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   geluidsnivo gesprekken erg slecht (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/71063-geluidsnivo-gesprekken-erg-slecht.html)

riadejager 07-09-10 09:48

geluidsnivo gesprekken erg slecht
 
Mijn Iphone 3 GS heeft ineens een zeer laag gepreksnivo geluid. Kan met heel veel moeite iemand verstaan als ik gebeld wordt of zelf bel.
Was in het begin , toen ik de Iphone net had niet zo. Uiteraard staan de knop gebruikt om het gesprek geluid te verhogen gebruikt. Mijn partner heeft ook een Iphone en deze geeft wel een luid en duidelijk gespreksnivo.

Kan iemand mij helpen.
Ps : ik ben niet ineens doof geworden.

Muziek afspelen geeft wel een een goed geluid.

Dragon 07-09-10 16:48

Muziek komt uit de speaker onder aan je iPhone. Als je belt komt het geluid (niet in luidspreker stand) uit de speaker boven je scherm. Dus het kan kloppen dat als je muziek luistert hier geen last van hebt.

Misschien dat hij (roostertje) verstopt zit met vuil.

Trust^ 07-09-10 19:54

Ik heb hetzelfde soort probleem vandaag ook gehad, ik deed me Koptelefoon erin en liet me iphone vallen. deed hij het weer. Doe is je koptelefoon erin en haal het eruit. als het dan weer niet lukt, dan zou ik aan vervangen van Oorluidspeakers denken

Peett 09-12-10 17:05

Misschien een rare opmerking...kheb ook net zo'n toestel, zelfde probleem..ik zie dus bovenstaande teksten, en lees waar de luidspreker zit....denk na....en blijkt dat bij mij de folie over de speaker zit...tis maar n opmerking....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:54.