iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4 oorspeaker probleem? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/72063-iphone-4-oorspeaker-probleem.html)

Nipje 16-09-10 15:01

iPhone 4 oorspeaker probleem?
 
Ik heb even ene vraagje:

Ik heb sinds een aantal dagen een iPhone 4, en ik vraag me het volgende af:

Als ik mijn belvolume op 100% zet, wil het speakertje soms wel eens kraken. Het is dan geen kraken als in: "Ik kan totaal niet verstaan wat er gezegd wordt", maar meer van: Het geluid is eigenlijk NET ietsje te hard voor de oorspeaker. Alles is echter wel prima verstaanbaar, en als ik bijvoorbeeld de vodafone klantenservice bel om te testen, heb ik het probleem eigenlijk niet (een HEEL klein beetje met sommige tonen in de stem van de robot).

Wanneer ik echt met iemand bel valt het iets meer op. Ook hoor ik de soort "kraak" soms als de telefoon overgaat (dus op de piep).

Even voor de duidelijkheid: Het is niet dat het allemaal niet meer verstaanbaar is, maar het valt me gewoon op dat het geluid soms net iets te hard lijkt voor het speakertje ofzo. Ik vind het een beetje moeilijk uit te leggen. Als je de telefoon wat van je oor af houdt tijdens het bellen, met 100% belvolume, zal het je wel op moeten vallen.

Is dit (probleem?) normaal, en hebben misschien meer mensen hier last van?

Wanneer ik mijn belvolume wat omlaag zet heb ik helemaal geen problemen, en het lijkt me dus ook onlogisch dat de oorspeaker kapot zou zijn.

ik hoop dat jullie me wat meer informatie kunnen geven :)

Nipje 16-09-10 20:38

Iemand misschien?

Nipje 17-09-10 15:51

is er niemand die het even zou kunnen testen?

Nipje 19-09-10 14:05

Bump. Iemand?

alper 07-11-10 00:28

Het verhaal van de oor-speaker kraak probleem heb ik ook. Als het volume op 100 procent staat kraakt de speaker bij sommige gesprekken. Dit is volgens mij gewoon bij elke iPhone 4 zo. En inderdaad, wanneer ik 1202 (saldo informatie) bel met 100 procent speaker volume, heb ik helder geluid zonder kraakjes.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:27.