iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Trillende en onjuist instelling menu in oplader (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/72717-trillende-onjuist-instelling-menu-oplader.html)

martjee 22-09-10 21:02

Trillende en onjuist instelling menu in oplader
 
Beetje vreemde titel maar ik zal hier wat meer vertellen,
wanneer ik de iphone in de oplader doe dan werkt mijn instellingen menu niet meer, wanneer ik scroll gaat het hele menu trillen en vaak als ik ergens op druk registreerd het touchscreen mijn vinger 3 cm lager, dus ik druk op de bovenste actie en dan doet die helderheid bijv, of vliegtuigmodus gaat aan. Heeft iemand anders dit probleem, heb een reset geprobeerd, mocht niet baten, ook gelijk geupdate naar 4.1 en het probleem blijft aanwezig.Zal straks youtube filmpje toevoegen.

Edit: Ben er achter gekomen dat mijn hele telefoon niet naar behoren werkt wanneer deze in de lader zit, wanneer ik de lader eruit haal werkt alles weer normaal.

shapezzz 22-09-10 21:17

Vreemd hoor, al eens een andere lader gestest ?
Lijkt me iets met spanning te maken te hebben veroorzaakt door de lader waardoor de iphone vreemd gaat doen.

martjee 22-09-10 21:47

Scherp! Heb gelijk de adapter van mijn oude sony ericsson gepakt, en daar de usb iphone kabel in gedaan en probleem verholpen. Dus waarschijnlijk is het stekker gedeelte kapot. Ik heb het toestel gister ontvangen. Moet ik alles terug sturen of hoe werkt dat.. Thnx!

Is de iphone niet goed of ligt het puur aan de adapter? Want hoe kan het dat de touchscreen niet meer werkt vanwege een adapter.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:02.