iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Stof naast home knop/deukjes zwarte rand iPhone 4 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/74146-stof-naast-home-knop-deukjes-zwarte-rand-iphone-4-a.html)

Kees1981 06-10-10 12:31

Stof naast home knop/deukjes zwarte rand iPhone 4
 
Ik heb sinds zaterdag een iPhone 4 uit België en nu zit er direct naast de 'Home' knop een stukje, neem aan stof, onder het glas. Daarnaast nog een klein stofje aan de rand van het scherm onder het glas, dit is minimaal en amper zichtbaar, maar zo'n duur toestel mag/moet ook perfect zijn.

Ook zit er 2 kleine 'deukjes' in de zwarte rand aan de voorkant. Let wel, deze zijn erg klein en zitten er sinds het begin al op.

De telefoon heb ik namelijk nog niet gebruikt en enorm voorzichtig behandeld, nota bene met de originele 'plakfolie' er nog op.

Zijn er meer mensen die dit bij de iPhone 4 hebben? En is het stof bij de home knop zelf weg te krijgen? (is mij niet gelukt)

Heb een van de reparatieadressen gebeld, die kunnen er dan naar kijken, de DOA regel vervalt dan wel direct werd me verteld. Punt is meer, zijn dit gegronde redenen tot ruilen, het toestel zelf werkt volgens mij prima.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:43.