iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   GPS-problemen door fouten in iOS? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/74279-gps-problemen-door-fouten-ios.html)

robenroute 07-10-10 17:06

GPS-problemen door fouten in iOS?
 
Ik heb de indruk dat er sinds iOS versie 4.0.1 minder problemen met de GPS gemeld worden. Echter, ze zijn nog niet weg. Hoe kan het dat wanneer ik mijn iPhone (3Gs - iOS 4.1) backup, helemaal leeggooi en vervolgens weer restore en sync (oftewel, alles schoon herinstalleer), mijn Navigon, maps, of andere GPS-software alleen dan feilloos werkt? Wanneer ik de iPhone een tijdje in gebruik heb, na wat syncs en app-updates, etc., maar zonder de door Navigon geadviseerde restore-procedure, willekeurig welke GPS-software dan ook, enorme problemen heeft om via GPS de locatie vast te kunnen stellen, vooral als de iPhone beweegt (in auto, op fiets, etc.).

Dit lijkt toch sterk op serieuze problemen in iOS. Immers, de bekende restore-procedure toont aan dat de iPhone wel degelijk als betrouwbaar navigatiehulpmiddel in de auto gebruikt kan worden. Of zie ik iets over het hoofd?

Groet,
robenroute

MrGangstaInc 07-10-10 17:36

hmz, heb je al is gezien of der na een tijdje niet teveel app's draaien... want het kan ook zijn doordat je teveel app's draait, je niet genoeg werkgeheugen meer hebt...

robenroute 07-10-10 21:47

Zelfs als ik alle lopende apps handmatig sluit, blijft het sukkelen met GPS. Totdat ik weer die complete schoonmaakactie uitvoer. Het klinkt mij als een "memory leak" in de oren. Ben benieuwd wat 4.2 gaat brengen, maar veel hoop heb ik niet...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:03.