iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone loopt vast (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/74281-iphone-loopt-vast.html)

Maik den Iseger 07-10-10 17:14

iPhone loopt vast
 
Zoals in de titel vermeld loopt mijn iPhone (laatste update geen jailbreak std. simlockvrij) vast, kan een keer gebeuren zou je zeggen. Inmiddels heb ik de iPhone al vaak een harde reset moeten geven. Ook heb ik deze al twee keer hersteld via iTunes. Eenmaal heb ik geen reservekopie teruggezet, geen resultaat.

Het vreemde is dat de iPhone zolang je de sleep/wake knop niet gebruikt hij perfect werkt. Zodra ik op de sleep button druk en hem even later weer probeer te ontgrendelen loopt hij vast. Hij zet zichzelf ook (als hij vastloopt) af en toe in de herstelmodus. Hij valt uit en gaat vanzelf weer aan -appeltje in beeld- als hij dan weer aan staat dan kan ik hem ontgrendelen en werkt hij weer normaal. Tot dat...juist..ik die sleep wake button weer gebruik.

Ik kan niet bedenken waardoor het is gekomen. Eerst dacht ik dat hij helemaal stuk was maar nadat ik goed keek stond de helderheid van het scherm op nihil. Dit terwijl hij in instellingen gewoon normaal stond. Uitgezet, paar dagen laten liggen en toen ik hem opnieuw aanzette deed het scherm het weer normaal maar vanaf toen had ik wel deze problemen.

Is het verstandig om de iPhone in DFU te zetten of zijn er andere suggesties? (geen idee wat dat is en hoe dat moet?)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:24.