iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 3g Scherm kapot ( grijzen strepen ) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/74343-iphone-3g-scherm-kapot-grijzen-strepen.html)

wjl 08-10-10 11:22

Iphone 3g Scherm kapot ( grijzen strepen )
 
Hallo allemaal,

Ik heb een Iphone 3g 16 GB en de nieuwste frimware erop, en mijn scherm is kapot, er zitten over de hele breedte van mijn scherm grijze strepen.
Ik zou graag een foto ter verduidelijking bij willen plaatsen alleen maar als ik de home+sleep button indruk om een foto van mijn scherm te maken komen de strepen niet terug op de foto.

Ik loop hier al een tijdje mee rond en het is behoorlijk irritant het worden er namelijk steeds meer.
Heb al meerdere malen een reset geprobeerd maar dit werkt niet!

kan iemand mij helpen?!

bartha 08-10-10 19:51

Waarschijnlijk is je LCD defect.... Wanneer er nog garantie op zit kan deze omgeruild worden, dit valt namelijk binnen de garantie!! (uiteraard mag er geen oxi of andere schade zijn). T-mobile garantie is trouwens 2jaar, inport iPhone's 1jaar.

wjl 10-10-10 16:20

Bedankt voor je snelle reactie! Ik ben naar de T-Mobile shop geweest en ze zijden dat dit niet onder de garantie viel:eek:! en dat het me 120 euro ging kosten voor een nieuw scherm...:(!!

bartha 10-10-10 18:02

Als er verder geen vochtschade of andere gekke beschadigingen op je behuizing zitten valt het wel degelijk onder garantie! Neem anders even contact op met Solid Vision als je een T-mobile toestel hebt: GSM Repareren voor particulieren. Vakkundig & snel! . Daar kan je het toestel afgeven en onder garantie laten vallen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:19.