iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Volume/Belsignaal blijft in beeldscherm staan (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/74400-volume-belsignaal-blijft-beeldscherm-staan.html)

pebbie 08-10-10 21:15

Volume/Belsignaal blijft in beeldscherm staan
 
Hallo,

Heb iets "raars" , sinds een weekje blijven de streepjes van het belsignaal in mijn scherm staan als ik het volume harder of zachter wil zetten. Normaliter verdwijnt deze gelijk weer uit beeld als je de volume knop los laat, dit doet hij bij mij niet meer. Kan hem wel uit beeld krijgen dor snel op mute te drukken en dan weer te un-muten. En uiteraard verdwijnt tie ook van het scherm als deze in slaap valt.

Dit is gebeurd na update van officiele apps.
Wellicht is het te verhelpen na een clean-install maar ik ben momenteel nog afhankelijk van mijn JB en Unlock dus ik durf de gok niet te wagen.

Heeft iemand dit eerder meegemaakt?

stasi 14-10-10 21:35

Zelfde probleem hier. Vraag mij af of je al een oplossing hebt.

pebbie 15-10-10 07:53

Yep bij mij is het nu opgelost. Harde reset heeft niet geholpen. Na een update van AppStore en cydia was t verholpen. Weet dus niet wie de stoor zender was maar hij doet t weet normaal. Misschien ff bij jezelf testen. Laat je weten of dat ook bij jou t euvel was? Succes ermee.

stasi 15-10-10 17:38

Ik heb cydia laten updaten maar geen resultaat. Verdergezocht op internet en de oplossing gevonden. Met behulp van Cydia de app "activator" geupdate en probleem was verholpen.

Bedankt voor je reactie!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:50.