iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 3g pakt simkaarten niet (of nauwelijks) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/74431-iphone-3g-pakt-simkaarten-niet-nauwelijks.html)

Speeddragon 09-10-10 10:43

Iphone 3g pakt simkaarten niet (of nauwelijks)
 
Via V&A op Tweakers.net - 348.237 geregistreerde gebruikers! een simlock vrije iPhone 3g gekocht, netjes afgehandeld en hij kwam 2 dagen later binnen!

Alles deed het en de vorige eigenaar had hem nog even gerestored voor mij (tot voor het heractiveren in itunes, dus dat moest ik zelf nog doen).

Echter ik moest hiervoor een simkaart in de iphone doen, heb 2 oude hi kaartjes gebruikt (ouder dan 4 jaar) 1 KPN UMTS sim kaart(met pincode uit), en een Vodafone kaart. Maar elke keer zei hij: Geen simkaart in toestel. (dus niet eens van niet ondersteund ofzo). Een dfu restore lukte hier ook niet want kreeg steeds de foutmelding 23.

Dus ik heb de iPhone teruggestuurd naar de verkoper (zat nog garantie enzo op dus dat komt wel goed) echter hij probeert 1 t-mobile sim kaart en het werkt gelijk weer. Hij gaat ook nog de hi kaart van zijn pa proberen (die werkte hiervoor ook volgens hem)


zou het kunnen zijn omdat hij de restore niet goed heeft afgemaakt ofzo, of is eigenlijk toch wat meer aan de hand? Hij komt hem zondag vanuit nijmegen brengen, maar als de kans eigenlijk 100 procent is dat hij het toch weer niet doet... Heb ook geen zin om 1.5 maanden te wachten op een andere via zijn verzekering eerlijk gezegd, bedoel heb er een gekocht omdat die gewoon moet werken.

wat zou dit kunnen zijn?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:34.