iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 2G herstellen loopt vast (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/74433-iphone-2g-herstellen-loopt-vast.html)

JANJANNEMANS 09-10-10 11:07

iPhone 2G herstellen loopt vast
 
Beste mensen,

Normaal gesproken ben ik best handig en kom ik wel uit dit soort dingen, maar nu ben ik echt radeloos. Laatst een iPhone 4 gekocht en dus kon m'n 2G ff op de plank. Nu wilde ik gisteren de 2G restoren zodat ik hem misschien nog aan een kennis kon geven. Alleen het volgende probleem:

Eerst kwam ik in een restore-loop. Vervolgens probeerde ik de iPhone te herstellen. In veel gevallen gaat dit goed totdat.. de iPhone op een bepaald punt gewoon blijft hangen, zowel de iPhone als iTunes blijven gewoon hangen en doen niks meer, op de iPhone zie ik het balkje van het herstel hangen op ongeveer driekwart en bij iTunes op 95 procent ongeveer. Heb geprobeerd in DFU en recovery mode, met een 3.1.3 firmware, een 3.1.2 firmware, een custom 3.1.3, bij alle frimwares komt ie op een gegeven moment gewoon niet verder. Wel lijkt het alsof hij bij elke verschillende firmware op een ander punt vastloopt.

Heb hem vannacht de hele nacht zijn ding laten doen, maar het wou niet baten.

Wie o wie weet wat ik nog kan doen om dit op te lossen?

Alvast bedankt!!

Mark

EDIT: Zul je altijd zien, net wanneer je ten einde raad bent en iemand om hulp vraagt vind je de oplossing..
Voor geinteresseerden.. Het was Wi-FiSync dat een conflict veroorzaakt met de update van m'n firmware.. Uninstall van Wi-FiSync en alles werkt weer als een zonnetje.. :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:37.