iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 3G headphone input kapot? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/74600-iphone-3g-headphone-input-kapot.html)

king2203 10-10-10 19:16

Iphone 3G headphone input kapot?
 
beste leden,

ik heb al sinds ik mijn iphone heb men originele apple oordopjes gebruikt, heb enkele keren een andere koptelefoon of oordopjes gebruikt (zonder mic) omdat ik dan ff men originele kwijt was. aangezien de originele een beetje lam zijn geworden qua audio volume heb ik vandaag Sennheiser CX200 in-ear headset gekocht die ook speciaal is voor ipods en iphones maar nu krijg ik echt een vaag geluid als ik de headset inplug maar op t moment dat ik m een mm eruit haal krijg ik weer normaal geluid :confused: en als ik mijn originele apple headset erin doet dan krijg ik weer normaal geluid zoals ze altijd hebben gedaan? lig het eraan dat de sennheiser headset geen mic heeft (want heb dit ook met oordoppen die dit voorheen nooit heeft gedaan) of is mijn Headphone Jack-In kapot? heb mijn iphone in februari gehaald heb ik hier uberhaupt nog garantie op? wie-o-wie kan mij hiermee helpen?!

WDS001 10-10-10 19:46

Zijn jouw Sennheiser-oordopjes wel goed ingeplugd?

king2203 10-10-10 19:48

ja kijk het probleem is als ik ze volledig inplug krijg ik een dof geluid zeg maar, en als ik ze een mm omhoog doet is t geluid perfect, als ik dan men dj koptelefoon inplug heb ik hetzelfde probleem terwijl die voorheen altijd goed was, maar als ik dan mijn oude apple headset inplug dan is t geluid wel goed :S echt heel vaag


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:00.