iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   geen netwerk meer na plaatsen dual sim (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/75088-geen-netwerk-meer-na-plaatsen-dual-sim.html)

ABKtje 14-10-10 18:10

geen service (na plaatsen dual sim wat al dan niet de oorzaak van dit probleem is)
 
Ik heb dual sim van T-mobile. Vandaag voor t eerst de 2e simkaart in mijn oude iphone2 gestopt (iphone4 eerst uitgezet)> alles OK-goed netwerk in iphone2. Iphone2 weer uit gezet-iphone4 aan gezet met 1e simkaart en toen geen netwerk meer. Bij aanklikken aanbieder volgt melding: netwerklijst kan niet worden geladen. Poos gewacht en reset gedaan-niets helpt. 1e simkaart toen in iphone2 gedaan: werkt prima-ligt dus niet aan simkaarten. 2e simkaart in iphone4 gedaan: weer niets. Dus resumerend: keurig ene iphone uit, andere iphone aan, nieuwe simkaart er in en steeds oude iphone2 blijft het doen en nieuwe iphone4 geen service. Advies T-mobile na reset (10 sec power + home) en ook "herstel alle instellingen" wat allebei niet helpt: iphone hangen aan itunes en herstelmodus laten draaien. Kheb hier weinig vertrouwen in. Als dit niet lukt, moet ik de iphone ter reparatie aanbieden-daar heb ik helemaal geen zin in en ik denk dat het wellicht anders op te lossen is-zelf weet ik alleen niet hoe. Iemand svp de goede tip?
En vraag: als ik via itunes herstel zegt T-Mobile dat ik kan kiezen voor de firmware 4.0.2 die er nu ook op staat. Klopt dit en behoud ik dan ook wel mijn huidige baseband 01.59.00?
En sorry: titel moet zijn: geen service (na inprikken dual sim wat al dan niet de oorzaak van dit probleem is)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:00.