iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   sms melding verdwijnt niet. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/75286-sms-melding-verdwijnt-niet.html)

ibommel 16-10-10 15:20

sms melding verdwijnt niet.
 
Hoi,
heel graag wil ik de melding in het hoofdscherm kwijt hebben. ik heb de discussie gelezen van november 2007 en de oplossing die daar werd aangeboden uitgevoerd:
"Instellingen->algemeen->codeslot-> code instellen sms preview uitzetten,, en codeslot aan laten staan.

dan moet het gewoon werken."

Ik heb een code slot ingesteld, had ik niet, daarna de sms preview uitgezet, maar hij blijft opkomen met naam van de smser en dat er een bericht is. DAT wil ik niet. De preview is er naar mijn idee voor dat je een preview van de inhoud van het bericht krijgt, dat klopt dat komt niet op, maar ik wil zelfs helemaal niet dar er die melding komt. er mag hooguit een rode 1 verschijnen boven mijn berichten icon. meer niet. Ik had in het verleden mijn iphone gejailbraked en daar was toen wel een handig mogelijkheid voor. daarna per ongelijk mijn versie geupgraded naar 4.1 dus dat was toen weg. nu is er nog geen jailbrake voor. dus moet ik daar op wachten of is er toch iets waardoor ik die melding wegkrijg.
ik hoop dat er een oplossing voor is
dank vast voor de reactie
groeten
Peter

ButcherJF 17-10-10 07:26

Hoe kom je er bij dat 4.1 niet te jailbreaken is op een 3GS? Kijk hier maar eens......


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:49.