iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Dode 'pixels'? breiden uit (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/75677-dode-pixels-breiden.html)

nuclear898 20-10-10 16:10

Dode 'pixels'? breiden uit
 
Hey mensen

Ik heb al ongeveer anderhalf jaar een iphone 3G. Een maand nadat ik em ging gebruiken kocht ik zo'n riemhouder met magneet sluiter. Na een maand ofzo begon ik een plek op het scherm te zien, alsof er te hard op was gedrukt. Niet gek dat dit precies onder het magneetje van de houder zat als ik em erin had zitten. Ik gelijk gestopt met dat ding gebruiken dus, maar een paar weken later kwam er ineens een dode pixel tevoorschijn rechts van die plek. Sindsdien is die pixel zich aan het "uitbreiden". Eerst maalde het me niet zo veel maar nu is het wel zo'n grote vlek dat het begint te irriteren. Aan de linkerkant van het scherm zijn ineens ook strepen dode pixels tevoorschijn gekomen in in het midden zit een hele grote ronde vlek.

Alleen nu het rare, het zijn niet echt dode pixels. Als ik mijn iphone in het zonlicht houd kan ik erdoorheenkijken! Als de zon fel genoeg is zie je de vlek bijna niet. Ook verdwijnt er soms ineens een stuk van de vlek en de volgende dag is ie er weer.

Klinkt dit iemand bekend in de oren?
Alvast bedankt!

p.s. ik heb vaak genoeg al overwogen om hem terug te sturen maar ik zou geen week zonder telefoon en muziek kunnen en ga binnenkort toch de iphone 4 kopen maar ik was toch nieuwsgierig :D


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:18.