iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   FaceTime toggle schiet telkens terug naar 'off' stand (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/76094-facetime-toggle-schiet-telkens-terug-naar-off-stand.html)

Rowinvd 25-10-10 16:42

FaceTime toggle schiet telkens terug naar 'off' stand
 
Hi,

Ik heb sinds dit weekend problemen met Facetime. Zaterdag wilde ik een FaceTime gesprek beginnen, echter werkte dit niet. Ik heb toen bij de instellingen FaceTime uitgeschakeld en een poging gedaan om het opnieuw in te schakelen. Dat laatste lukt echter niet helemaal...

Telkens als ik FaceTime wil activeren komt er eerst een pop-up met dat er kosten in rekeningworden gebracht (uiteraard accepteer ik dit) en dan komt de melding 'Wachten op activering' te voorschijn.

Na ~15 seconden schiet de toggle weer terug naar de 'off' stand en gebeurt er verder niks... Een FaceTime gesprek is dan ook niet mogelijk.


Wat ik geprobeerd heb is onder andere met/zonder Wi-Fi verbinding FaceTime te activeren, simkaart eruit, My3G uitgeschakeld en de permissies van de mappen hersteld naar 755 (dmv SBsettings).


Gaat om een geunlockte iPhone4 icm Vodafone abo. Iemand nog ideeën?

woestewillem 25-10-10 20:43

Ik heb het zelfde probleem zie mijn topic

Ik denk dat ze misschien gewoon storing of iets hebben bij apple

Werkt het bij u al?

Rowinvd 25-10-10 23:41

(poging 2, forum ging net plat toen ik mijn reactie plaatste :( )

Ah ke, ik dacht dat ie bij jou bleef staan op 'wachten op activatie'.

Zelf ben ik er nog niet achter, na vele poging geprobeerd te hebben (wat inmiddels ook duidelijk zichtbaar begint te worden op de rekening bij Vodafone, die sms-jes zijn namelijk niet gratis...)

Wat nog een mogelijke optie is, is om de iPhone een volledige reset te geven, maar ik heb het er eigenlijk niet voor over om alle apps en dingen opnieuw in te stellen om dan wel (mogelijk!) FaceTime werkend te hebben.

woestewillem 26-10-10 00:18

Die van mij blijft ook telkens aan en uit gaan maar als ik mijn iPhone uitzet en weer aan blijft die wel staan vervolgens.
Met de melding wacht op activatie maar na een uur of meer sprint die weer terug.

woestewillem 26-10-10 01:43

Bij mij is het opgelost heb hem gewoon even aan de mac gehangen op te synchroniseren daarna nog een keer geprobeerd en FACETIME BOEM

Rowinvd 26-10-10 01:44

Hmm... Heb hem deze avond ook aan me PC gehangen om te synchroniseren, echter snel geannuleerd want ik ging opeens heel veel apps missen op me telefoon als ik hem door liet gaan...

Maar het proberen waard morgen, ik laat het weten! :-)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:25.