iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 3GS ontvangsproblemen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/76837-iphone-3gs-ontvangsproblemen.html)

iMeijer 03-11-10 14:03

iPhone 3GS ontvangsproblemen
 
Ik heb gisteren een nieuwe iPhone 3gs ontvangen van pro-assist, waar 4.1 op geïnstalleerd was en de nieuwste bootloader. Ook heb ik hem gejailbreakt met greenposi0n. Vanaf de eerste keer opstarten viel het me al op dat ik geen tot nauwelijks bereik had, waarna ik hem heb hersteld naar 4.1. Na een uur of twee gebruik (waarin ik wel kon bellen en smsen, af en toe) heb ik hem gejailbreakt. Ook na de jailbreak bleef dit probleem bestaan. Vandaag wat rondgelopen (Amsterdam) waar er wel aangegeven wordt dat er bereik is, maar zodra ik iemand bel heb ik last van "dropped calls".

Tot dusver heb ik het volgende al geprobeerd; "reset network settings", carrier settings van benm.at geïnstalleerd en mijn simkaart in een andere telefoon gestopt (waarin hij het perfect deed).
Iemand een oplossing ?

joonie 05-11-10 20:14

Hoi, denk dat niemand hier een goede oplossing voor heeft. Want ik heb het zelfde probleem van de ene op de andere dag geen of slecht ontvangst met mijn 3GS. Heb zelfs nog een nieuwe antenne, en een flex audio cable ingebouwd (ook defect) maar het probleem blijft harde reset werkt ook niet.
En als ik dit forum zo na lees dan hebben er meer mensen last van toch jammer van zo'n telefoon waar je zoveel geld voor moet betalen.:(


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:47.