Nieuwe iPhone, alles overzetten???

Nieuwe iPhone, alles overzetten??? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Omdat het home knopje op mijn nieuwe iPhone 3GS een beetje defect is krijg ik binnenkort een nieuwe opgestuurd. Mijn vraag is nu kan ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 November 2010, 19:15
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2010
Berichten: 2
Standaard Nieuwe iPhone, alles overzetten???

Omdat het home knopje op mijn nieuwe iPhone 3GS een beetje defect is krijg ik binnenkort een nieuwe opgestuurd.
Mijn vraag is nu kan ik alle apps,muziek, notities etc allemaal dan in 1x overzetten naar mijn nieuwe iPhone of wordt het alles weer opnieuw installeren?

Ik hoor het graag en alvast bedankt,

Younistyle
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 November 2010, 22:46
joyciie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2009
Locatie: Brabant!!
Berichten: 104
Standaard

Oude tel aansluiten op Itunes.. dan reserve kopie maken!

Als de nieuwe iPhone komt, deze synce met Itunes en je reservekopie terugzetten..

Tada.. je merkt qau instellingen niet eens dat je een nieuwe hebt..

Grtz
  #3  
Oud 5 November 2010, 18:04
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2010
Berichten: 2
Standaard

Huh is mijn oude post verwijderd?

Ik heb het alleen over legale dingen...

Maar goed laat ik de vraag anders stellen, is het ook mogelijk apps te backuppen zonder dat ze gesynct zijn met Itunes?

Laatst gewijzigd door shapezzz; 5 November 2010 om 19:29. Reden: opschonen
  #4  
Oud 5 November 2010, 18:48
joyciie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2009
Locatie: Brabant!!
Berichten: 104
Standaard

Nee dat kan niet.. je kan wel uit de app store van alles halen, maar synce zonder itunes gaat niet..

Mvg

Laatst gewijzigd door shapezzz; 5 November 2010 om 19:33. Reden: opschonen
  #5  
Oud 7 November 2010, 10:41
Deorum
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Dan heb ik nog een vraagje. Hoe gaat dat met aangekochte apps wanneer je een nieuwe of een gerefurbishte iPhone krijgt van de garantie want die heeft toch een heel ander serienummer?
  #6  
Oud 7 November 2010, 11:45
joyciie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2009
Locatie: Brabant!!
Berichten: 104
Standaard

nou als het goed is staan jou aangekochte apps in Itunes toch?
Of sync jij je tel niet regelmatig?

Op het moment dat jij een vervangend toestel krijgt, hang je deze weer aan itunes en zet je je reserve kopie terug..
Of je synct je proggies, contacten, agenda ect handmatig..

Grtz.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Nieuwe computer alles overzetten van itunes sannetjeislief iTunes 9 1 May 2011 10:13
Apps overzetten op nieuwe iPhone 3g StarlightNo1 iTunes 10 16 August 2010 18:30
hoe alles overzetten? Vonny iPhone algemeen 9 6 April 2008 17:40
alles wat je moet weten over je nieuwe iPhone 1.1.1 reno1 Unlock [archief] 4 25 October 2007 11:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:07.