iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4 kapotte microfoon (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/77075-iphone-4-kapotte-microfoon.html)

merijnvld 06-11-10 17:17

Iphone 4 kapotte microfoon
 
Hoi,

Ik heb een Iphone 4, en die heb ik verzekerd bij Pro Assist.

Helaas is de microfoon van mijn toestel kapot, wat wil zeggen dat ik niet facetime kan bellen, niet op de luidspreker kan bellen. En met filmen neemt hij geen geluid op. Het normale bellen doet hij wel!!!

Nu kan ik hem via Pro Assist laten ophalen maar dan ben ik hem 2 tot 6 weken kwijt, en heb al veel verhalen gelezen dat sommige mensen hem zelfs langer kwijt zijn, en daar heb ik weinig zin in.

Weet iemand een zaak waar ik hem kan laten maken terwijl ik er op wacht of bijvoorbeeld een dag kwijt ben?

Groetjes

flammy88 09-11-10 16:18

ik zou op google kijken voor winkels in jou buurt die dat doen

Jazzamataz 09-11-10 16:48

In De Meern zit een service center voor iPhones. Ik dacht dat hij Lelieveld heet. Misschien daar eens informeren.

flammy88 09-11-10 16:53

vraag wel als het doet via een winkel om een bon en informeer naar hun garantie als de mix vervangen wordt

bonzoo 06-12-10 12:52

Ik heb vanmorgen mijn UK Iphone 4 onder garantie afgeleverd bij Lelieveld. Ook een probleem met de microfoon.

MP2011 19-12-10 12:18

ook mijn microfoon is kapot van mijn 7 dagen oude iphone4, geeft alleen nogmaar ruis met bellen en ook bij opnemen van een memo, nu is hij al weg voor reparatie
22-12-2010 na een week een nieuwe telefoon gekregen (dus geen reparatie)

bonzoo 19-12-10 12:22

De mijne is keurig vervangen onder garantie bij Leliveld. Nette service ze zijn alleen telefonisch onbereikbaar en dat frustreerd soms

ludwigkempenaar 19-12-10 13:01

Defecte vervangende Iphone 4 (nu al derde reparatie bij Solid Vision)
 
Hallo,

Ook ik heb in november mijn Iphone 4 afgeleverd met defecte microfoon bij de Belcompany in Winschoten. Telefoon werd opgestuurd naar Solid Vision (kennelijk de reparatiepartij van Apple/T-Mobile).

Een week later kreeg ik een vervangend toestel terug, ze konden mijn toestel niet repareren. So far so good.
Bij thuiskomst kwam ik erachter dat 3G niet naar behoren functioneerde. Wel het 3G logo, maar komt geen dataverkeer op gang. Met een kruistest vastgesteld dat het vervangende toestel niet goed functioneert.

Terug naar de Belcompany, medewerker in de wacht bij T-Mobile... "nee u moet toch bellen naar Solid Vision". Daar te horen gekregen dat ook dit toestel maar gewoon moet worden opgestuurd..

Week later toestel terug met op het A4 "Geen defect kunnen vinden".
Weer naar huis en aan Itunes hangen, en inderdaad werkt nog steeds niet.

Maar met T-Mobile gebeld voor een nieuwe Sim (niet dat ik er vanuit zou gaan dat het zou werken, maar meer om alles uit te sluiten). ook die ontvangen en geen verschil. T-Mobile corrigeerde mij overigens toen ik zei dat ik van Solid Vison een nieuw toestel had gekregen, nee dat is een "Refurbished exemplaar". Dat maakt het extra pijnlijk in mijn beleving..

Weer terug naar de Belcompany winkel, weer gebeld met Solid Vision. En maar weer opgestuurd. Na aandringen zou men dan wel een duurtest met het toestel gaan doen.

Dus nu voor de derde keer gaat een toestel op weg naar Solid Vision. En liep ik de winkel uit met alleen een Simkaart. Ga er vanuit dat ik dit jaar geen toestel meer terug zie. En heb er ook geen vertrouwen in dat hij dit keer wel goed is. Ook aan de telefoon bleef Solid Vision stellig volhouden dat het toestel volledig in orde was en voldeed aan alle specs.

Zo te lezen zijn er meer mensen die in dit soort trajecten zitten. Tips/adviezen zijn welkom. De lol is zo snel van de Iphone af..

Groet en alvast dank,
Ludwig Kempenaar


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:33.