iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Bluetooth-pc probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/77209-bluetooth-pc-probleem.html)

stevendeen 08-11-10 21:18

Bluetooth-pc probleem
 
Sinds een tijdje gebruik ik mijn laptop (Windows 7) om via bluetooth muziek van mijn iPhone 4 af te spelen. De laptop fungeert dus eigenlijk alleen als speaker. Verbinding tussen deze twee apparaten krijgen was nog niet zo makkelijk, maar na uiteindelijk een driver geinstalleerd te hebben werkte het goed. Alleen nu dus opeens niet meer. Op zowel mijn iPhone als mijn laptop heb ik sindsdien volgens mij geen belangrijke updates ofzo geinstalleerd, waar het mee te maken zou kunnen hebben. De bluetooth van mijn laptop staat op zichtbaar, maar mijn iPhone kan de laptop niet vinden.. En mijn laptop mijn iPhone ook niet. Ik vind dit heel vervelend, heb al van alles geprobeerd maar het lukt maar niet. Is er iemand die dit misschien ook heeft gehad? Of weet hoe het eventueel op te lossen? Alle hulp is zeer welkom!!

ballegooier 08-11-10 21:21

Mijn iPhone heeft nog nooit een Bluetooth apparaat kunnen vinden, echt helemaal nevah. Mijn pc kan mijn iPhone soms wel vinden, maar 'kan' er dan vervolgens niets mee.
Edit; o ja, behalve tetheren (wat ik echter niet gebruik)

Fluppe4u 25-11-10 12:57

Weet iemand waar ik me kan wenden om blue tooth te laten werken op iphone 4? Op een blackberry wordt mijn iphone gevonden, doch omgekeerd niet. Dus onderling foto's uitwisselen zit er niet in met Photoshare.
Bedankt.

wataw 09-05-11 12:16

bleutooth peripheral device failed, kan iemand mij hier meer info over geven om dit op te lossen.

Fluppe4u 09-05-11 13:07

Ik vraag me af waarom de applicatie Photoshare gemaakt is. Je kan er sowieso niets mee doen op Iphone. En van Apple zelf krijg ik al helemaal geen reactie.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:23.