iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Dicatfoon opname probleem: speelt niet af (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/77364-dicatfoon-opname-probleem-speelt-niet.html)

nanninga86 11-11-10 10:15

Dicatfoon opname probleem: speelt niet af
 
Goedemorgen Allemaal,

GIsteren heb ik een interview opgenomen met de dictafoon van de Iphone. 9 van de 10 zijn gelukt, de tijd varrieert van 11 minuten tot 44 minuten. Het laatste interview was ruim 1 uur! Deze wilde ik daarna afspelen maar dat lukte niet, ik heb de iphone toen opnieuw opgestart en toen gaf hij aan dat het interview 0 seconden duurt.

Met een programma heb ik de bestanden naar mijn computer gebracht. Er is wel te zien dat het lange interview van 1 uur een groot bestand is en dus inhoud heeft. Alleen deze is niet af te spelen, de rest wel!

Wie weet hoe dit kan, en kan ik dit nog goed krijgen?

hayrettin 26-02-11 22:20

Heb ook hetzelfde probleem weet het ook niet hoop dat er iemand is die een oplossing heeft. Hij synchroniseerd ook niet.

ButcherJF 27-02-11 10:43

Hoewel er niet een onderbouwde uitspraak wordt gedaan in dit topic, vermoed ik dat er wel degelijk een maximale opnametijd is voor gebruik van de dictafoon. Wat dat maximum dan is weet ik helaas niet, maar meer dan een uur gaat iedere keer fout zo te zien.

Voor wat betreft het synchroniseren van de memo's staat er wel de oplossing.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:15.