iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone laad niet op maar maakt wel contact (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/77752-iphone-laad-niet-op-maar-maakt-contact.html)

Merlin 16-11-10 15:06

iphone laad niet op maar maakt wel contact
 
hi,
ik heb gezocht maar kon mijn probleem niet geheel terug vinden.
mijn iphone laad niet goed op. wanneer ik hem verbind met lichtnet dan geeft hij een geluidje dat hij oplaad en geeft meteen een stekkertje weer in plaats van een bliksem icoon. wanneer hij bijvoorbeeld 23 % aangeeft dan laad hij soms op tot 30% en soms helemaal niets maar de battarij neemt ook niet af.
wanneer ik de iphone gebruik totdat hij vanzelf uitgaat dan laad hij wel volledig op (97% tot 100%). wanneer ik hem wilt opladen heb ik ook wel is getest om het uit te zetten en daarna weer aan te zetten, dit hielp niet.
ook heb ik een paar keer getest om hem geforceerd uit te zetten (power+sleep/wake knop inhouden totdat je apple logo ziet en uitgaat) en daarna weer op te starten dan gaf hij wel aan meer % te hebben maar dit neemt dan ook snel weer af. 1 keer heeft hij hierna wel gewoon goed opgeladen.

ik heb een +/- 2 jaar oude 3G iphone op FW 4.1 (probleem ook al op FW 4.01)
update naar 4.1 heeft niet geholpen
nieuw kabel tussen netstroom blok (usb aansluiting) en iphone gekocht, hielp ook niet
er zit een jealbreak op met redsnow
ook heb ik een melding "dit accesoir niet bedoelt is voor de iphone (enz.)" zonder dat er iets in de iphone zit (verder geen problemen van deze melding)

weet iemand een oplossing?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:00.