iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Bellen vanuit favorieten werkt niet in FW 4.2.1 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/78449-bellen-vanuit-favorieten-werkt-niet-fw-4-2-1-a.html)

Machineman 25-11-10 12:21

Bellen vanuit favorieten werkt niet in FW 4.2.1
 
Hoi,

Sinds een paar dagen heb ik de 4.2.1 FW draaien en loop tegen het probleem aan dat ik contacten die in in de favorieten heb staan niet kan bellen, er een verkeerd nummer wordt gebeld of er een zwart scherm opkomt met de status bar en verder niets. Bij het zwarte scherm wordt ook de oproep niet geplaatst.

Nu heb ik mijn contacten gesynced met Google Exchange. Ook heb ik al de contacten uit de favorieten al verwijderd en mijn iPhone uit en aan gezet. Toen weer de contacten aan favorieten toegevoegd maat nogsteeds het zelfde probleem.

Zijn er meer mensen die hier last van hebben of eventueel al een oplossing hebben?

EDIT: Bellen vanuit de contacten app of vanuit de contacten in de phone app werkt wel gewoon. Alleen de favorieten is een probleem.

IFA 14-08-11 17:15

Zelfde probleem hier, de telefoonnummers in Google Contacten ook al verwijderd en weer toegevoegd. Ook de tel.nrs. aangepast van +31 naar gewoon 06 zonder succes. Ben tot nog toe geen oplossingen tegengekomen...

IFA 15-08-11 08:35

Zojuist een "oplossing" gevonden welke voor mij werkt. Maak je favorietenlijst in Contacten leeg, ga daarna naar je instellingen en zet Facetime aan (als hij alreeds aanstaat even uit/aan zetten. Hierna kan je je favo's weer toevoegen en dan kiezen voor Audiogesprek daarna toevoegen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:40.