iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   contactgegevens kwijt (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/78559-contactgegevens-kwijt.html)

piedro1410 26-11-10 18:39

contactgegevens kwijt
 
Guys,

I need your help!
Ik heb vanmorgen mijn iphone ingeplugd en een synchronisatie laten uitvoeren. Normaal gezien slaagt hij mijn contactgegevens altijd op want in februari was mijn vorige iphone gestolen en bij het aansluiten van deze iphone had ik meteen alles terug. En sindsdien heb ik niets meer aan instellingen ofzo gewijzigd.

Nu heb ik vanmorgen, na de synchronisatie firmwire 3.1.3 willen downloaden. Niet slim met een Iphone uit de US. Daarvoor moest ik eerst Itunes 10 downloaden wat ik heb gedaan, om dat de software erop te zetten en tot de constatatie te komen dat niets meer werkt.

Dan heb ik met succes hem terug gekraakt en 3.1.3 erop gezet. Alles is overgezet (agenda, foto's, nota's,...) behalve mijn sms gegevens en contactpersonen.
Ik heb dan een herstel willen doen van mijn reservekopie maar die van vanmorgen of nog eerder, staan er niet tussen.

Kan iemand mij vertellen op welke manier ik mijn contactgegevens ng kan terugzien? U zou mij een geweldige dienst bewijzen want vind het verschrikkelijk...

Eventueel via systeemherstel? Weet ik veel wat...

Help me guys!!

Thanks


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:30.