iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   No Simcard Installed (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/7866-no-simcard-installed.html)

Robert M. 20-02-08 16:46

No Simcard Installed
 
Hallo,

Ik heb sinds kort een probleem met mijn Iphone 1.1.2.
Ik heb namenlijk een tijdje geleden de Airplane mode geactiveerd op de Iphone, toen ik deze weer had gedeactiveerd gaf mijn Iphone de melding "No simcard Installed".

Ik heb toen de functie Reset All Settings gebruikt om de simcard weer terug te krijgen. Dit werkte, alleen nu valt de simcard soms ineens weg (dus weer No simcard Installed) dit is nu al 2 maal gebeurd :confused:. Tevens is het nu niet meer mogelijk om via de functie Reset All Settings me simcard terug te krijgen. Dus momenteel ben ik ook niet bereikbaar :(

Kan iemand mij hiermee helpen AUB? :confused:

Robert.

blahblah 20-02-08 17:00

Misschien wat speling op je SIM kaart? Probeer er even een papiertje ofzo bij te frotten zodat hij goed klem zit. Gebruik je een xSIM hardware unlock kaart wellicht?

Robert M. 20-02-08 17:28

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door blahblah (Bericht 68449)
Misschien wat speling op je SIM kaart? Probeer er even een papiertje ofzo bij te frotten zodat hij goed klem zit. Gebruik je een xSIM hardware unlock kaart wellicht?

Ja zou ik kunnen proberen, maar is dat wel mogelijk bij mijn Iphone? Ik heb deze namenlijk zelf niet gebruiksklaar gemaakt voor NL.. Deze komt van een telefoonaanbieder site die het met een 2-jarig abbonoment aanbood GSM-web ofzo :confused: De simkaart zelf heb ik dus ook nog nooit gezien :D Weet dus ook niet wat voor een er in zit


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:23.