iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Probleem met nieuwe laptop (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/78875-probleem-nieuwe-laptop.html)

RioolDokter 30-11-10 10:19

Probleem met nieuwe laptop
 
Hallo allemaal,

Mijn pc is van de week gesneuveld, en er is een nieuwe laptop met win7 gekomen. Echter....Hoe kan ik nu mijn iPhone 4 synchroniseren zonder dat ik mijn contacten, agenda etc kwijt ben? Ik kan dus niet meer bij de backup zoals itunes dat altijd maakte op mijn oude pc.

Als ik mijn iphone aansluit op mijn nieuwe laptop, zal hij volgens mij mijn iphone leeg maken. Dat is dus niet de bedoeling! Muziek en dergelijke maakt mij niet veel uit of dat er af gaat, maar wel mijn agenda en mijn contacten!

Of kan ik hem gewoon op mijn nieuwe laptop aansluiten en synchroniseren? En behoud ik dus mijn contacten, agenda's ed wel?

Bedankt voor wie kan helpen

apotheosis 30-11-10 16:18

Heb ik helaas geen ervaring mee maar kan je geen back up ofzo maken dan?

RioolDokter 30-11-10 16:45

Ja nou ik wil graag eerst een en ander zeker weten voordat ik de iPhone aansluit. Wil namelijk niet mijn contacten, agenda en dergelijke verliezen (muziek maakt niet uit).

Maar jij zegt dat ik hem gewoon kan aansluiten, en zorgen dat hij niet gaat synchroniseren (dus gelijk annuleren als hij start..) en dan eerst backup maken?

Iemand anders?

RioolDokter 30-11-10 22:50

Misschien wat ervaren mensen die mij er mee kunnen helpen? Geloof namelijk dat dit wel een onderwerp is die meerdere mensen kan helpen..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:07.