iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Onbekend icoontje bovenin (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/78921-onbekend-icoontje-bovenin.html)

Danko.a 30-11-10 15:35

Onbekend icoontje bovenin
 
Hey,

Sinds enkele dagen (volgens mij na wat updates via Cydia) heb ik een icoontje bovenin welke ik niet kan plaatsen. Het slotje met het pijltje er omheen. Ik ben erg benieuwd waar dit van is en hoe ik het eventueel uit kan zetten.

Verder had ik via SB settings de Numeric Battery aangezet, deze is nu ook weg en wordt alleen even zichtbaar na een reboot, daarna verdwijnt deze weer..

http://i54.tinypic.com/bk02o.png

kimvb 30-11-10 15:41

dit wil zeggen dat je scherm niet meer mee draait .
je kan dit uitzetten daar multitask balk naar boven te halen en naar recht te scrollen zodat je ipod bediening te voorschijn komt en dan op het zelfde logo klikken als dat icoontje .

Sharkey79 30-11-10 15:41

Dat is (Springboard) SBRotator... Als dit in je scherm staat, betekend het dat hij op slot staat en dus je icoontjes e.d. niet mee draaien als je je telefoon bijvoorbeeld in de breedte houdt...

Grt,
Chris

erwin85 30-11-10 15:42

Dat slotje is er voor zodat je scherm niet in landscape mode gaat als je bijvoorbeeld in bed ligt. Om dit uit te zetten druk je 2x op de home knop als je op je homescreen staat(multitasking), scroll 1 x naar links en je ziet het zelfde symbool. Klik hier op en het is weg.

Danko.a 30-11-10 15:45

Super! Mijn vriendin was gisteren tomtom aan het afsluiten via dat multitask schermpje. Ik zag vanuit mijn ooghoeken het iPod logo met de controls. Dat kende ik nog niet.. Waarschijnlijk heeft ze per ongeluk daarop gedrukt. Wel super handig om te weten want 's avonds in bed is auto rotate inderdaad erg lastig ;)

Overigens is de Numeric Battery nu weer terug, waarschijnlijk omdat er anders te weinig plek was bovenin.

Thnx!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:32.