iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone sync probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/79255-iphone-sync-probleem.html)

Stannie95 04-12-10 16:58

iPhone sync probleem
 
Hallo,

Ik ben nieuw op dit forum dus zal me eerst even voorstellen, ik ben stan meijerink 15 jaar en heb sinds kort een nieuwe iPhone 4. maar nu zit ik met een probleem.

Ik had last van een computervirus en moest daarom mijn PC weer helemaal opnieuw installeren, zo ook iTunes. Alles verliep vlekkeloos totdat ik bij mijn iphone instellingen het vinkje ''Muziek en Video's handmatig beheren'' wilde aanklikken. Dan zegt iTunes dat de iphone reeds met een iTunes bibliotheek is gesynchroniseerd, die van mijn ''oude'' windows neem ik aan.

Ik kan dan op synchroniseren klikken, maar dan gaat alles van mijn iPhone af. nu is dat niet zo'n groot probleem m.u.v. de Apps. Moet ik al mijn Apps er dan weer opzetten? inclusief de gene die ik betaald heb? (moet ik daar dan weer voor betalen?) Want ik zie namelijk ook geen folder meer staan in iTunes met de naam ''Apps".

Ik hoor graag oplossingen van jullie, want ik weet het niet meer.

Groeten,
Stan

vuurvreter 04-12-10 17:27

Je kan je betaalde apps gewoon weer (gratis) downloaden, en je krijgt een melding dat je deze al hebt gekocht en dan gewoon doorgaan.
Het kost je niets hoor, succes

Remypas 04-12-10 17:31

De apps die je al betaald hebt kun je gewoon opnieuw downloaden. iTunes of je iPhone zal dan zeggen dat je de app al had gekocht en of je hem opnieuw gratis wil downloaden, mits je dezelfde Apple-id gebruikt.

Oeps, Vuurvreter was me voor.

Stannie95 04-12-10 17:39

Jongens dankjulliewel voor jullie snelle reacties, ik ga het proberen en jullie horen zo snel mogelijk van mij.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:49.