iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Is dit vochtschade? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/79723-vochtschade.html)

The Unbelievable 10-12-10 13:40

Is dit vochtschade?
 
Goedendag,

Ik heb mijn iPhone ingeleverd bij The Phone House omdat wanneer ik mijn oortjes in de iPhone doe de iPhone op de speaker blijft staan. Erg vervelend, want zo kan ik geen muziek luisteren. Nu heeft The Phone House een bericht gestuurd dat er vochtschade is aangetroffen, en ik heb natuurlijk om bewijs gevraagd, en ik kreeg deze foto's opgestuurd. Ik vind ze zelf erg vaag, maar daar kan ik niks aan doen. Is dit echt vochtschade? Ik heb LifeLine, dus ik moet 55 euro betalen eigen risico, maar ik was benieuwd of ze niet liegen. Hoop dat een van jullie mij kan helpen. Ze zijn erg groot (Maar dan kan je het beter zien), dus als je ze wilt bekijken even op Spoiler drukken, want anders is het niet fijn voor sommigen die in dit topic kijken.


evmw 10-12-10 15:55

Dit soort foto's zijn niet duidelijk genoeg om te kunnen zien of het vochtschade is of iets anders. Verkeerd flitsen met het fototoestel en je ziet ook al vlekken, dus daar schiet je niet zoveel mee op. Second opinion bij een reparatiebedrijf is het beste en enige wat je eigenlijk kan doen.

wouter1981 10-12-10 16:33

Vind het ook een schandalig slechte foto. Ik denk er een dockconnector in te zien. Maar verder wordt ik er niet echt wijs van. Was er geen begeleidend schrijven bij?

Killer_Sam 10-12-10 16:46

Niet accepteren dit soort foto's!
Duidelijk moeten ze met betere kwaliteit foto's aankomen... Tevens moet duidelijk zijn dat het om jouw iPhone gaat... Zo kan ik het ook wel...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:39.