iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Los knopje? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/79754-los-knopje.html)

pdavie 10-12-10 20:03

Los knopje?
 
Hallo,

Eigenlijk een klein probleempje maar hoor..Kwam erachter toen ik de iPhone neerlegde..Hoorde een resonatie/trilling...Denk dat dit van de aan/uit knop komt rechtsboven..Dat die wat los zit misschien en tegen de behuizing komt? Voor de rest voelt hij stevig aan hoor..Iemand die dit ook heeft? Herkend?

Gr Patrick

Chrisl 10-12-10 20:23

Heb je een bumper? Zo ja, dan ligt het daar aan, heb ik ook.

Het kan ook zijn dat er achter je camera iets los zit, dat hebben heel veel mensen ier, tik maar eens zachtjes op je achterkant ter hoogte van je camera.

pdavie 10-12-10 21:07

Nee..Heb geen bumper..Ook al wat meer gevonden dat sommige schroefjes bij de simkaart kunnen loszitten en inderdaad dat ook de aan/uit knop los zit..Maar ik heb hem nu een 1,5 week...Terug naar vodafone winkel? Wil hem niet opsturen, ben echt zuinig op mijn tel, zelfs plastic zit nog achterop..haha..(wel camera uitgesneden hoor..) En dan krijg je hem terug met krassen zeker..Leg hem ook nooit op voorkant neer ofzo..Maar ja..Wel een duur toestel en ik wil dat hij goed is snap je?

Chrisl 10-12-10 21:10

Heb je het tikken op de achterkant geprobeerd??

Ik ben er ook zuinig op, bumper er omheen, nooit zomaar neerleggen enzo.

Maar als je je er aan stoort kan je hem terug brengen en kijken wat ze zeggen.

pdavie 10-12-10 21:21

Als ik tik....inderdaad trilling...tja... Zal geen kwaad kunnen, maar toch...kan hem binnen 2 week nog verzekeren, niet dat ik dat wil, maar dan kan ik er ook mee terug binnen 2 week toch?

Chrisl 10-12-10 21:25

Veel mensen hier hebben er last van, en de gene die hem terug hebben gebracht kregen een nieuwe met hetzelfde probleem, ik zou er gewoon mee leren leven als ik jou was.

pdavie 10-12-10 22:10

Tja..wil niet als een zeurder over komen bij Vodafone winkel..maar zo een duur toestel.. Snap je?

Chrisl 10-12-10 22:11

Snap precies wat je bedoelt, je kan het altijd proberen natuurlijk...

pdavie 11-12-10 08:02

Denk dat ik maandag nog even terug ga..Kijken wat ze zeggen..Ik krijg vandaag mijn shields voor + achter binnen, deze zet ik er dus nog maar niet op, wie weet geven ze wel een nieuwe iPhone mee..

Heb net een filmpje gekeken op youtube hoe je de achterkant eraf kan halen..Echt heel simpel met alleen die 2 schroefjes..Zal ik dat eerst doen en kijken of ik misschien een los schroefje zie zitten? Als ik voor de rest nergens aan kom, is mijn garantie toch ook niet weg? Haal geen verzegeling of wat dan ook weg ja..Alleen die 2 schroefjes...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:54.