iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4 doet niet meer na restore (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/80081-iphone-4-doet-niet-meer-na-restore.html)

VChrisNL 15-12-10 07:12

iPhone 4 doet niet meer na restore
 
Goedemorgen dames en heren.

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Volgens mij is mijn iphone 4 toasted.
Het begon allemaal gisteravond, toen ik op Cydia wat sms tonen aan het downloaden was. Vanaf een Respring in Cydia had ik geen bereik meer. Er stond 1 streepje en geen provider meer. Ik had de dingen die ik dezelfde avond had gedownload al gedelete en ultrasnow gereload. Nog geen geluk. Ik dacht dat het de volgende ochtend weer wel goed zou zijn.

Nu kijk ik vanochtend op mijn scherm, en heb ik nog geen bereik. Ik wat rondlopen, in de hoop dat hij het zou vinden. Afijn, dat gebeurde dus niet.

Dan maar eens een restore doen. Ik via tinyumbrella mijn SHSH's erbij gepakt en het ipws file, en zo proberen te restoren. Het proces verliep goed, maar aan het eind gaf itunes de melding dat mijn iphone niet gerestored kon worden met code 1004.

Vanaf nu geeft mijn iphone weer het activatie scherm. Ook pakt hij mijn phonebook kaartje niet meer, terwijl deze het op mijn andere telefoon wel doet.

Is mijn iPhone echt toasted? Ik moet nu weer terug op mijn oude telefoon, en dat ga ik echt niet meer trekken.

EDIT:
Het simkaartje wordt nu wel gelezen, maar in iTunes komt er nog de melding dat de simkaart niet ondersteund is.

flammy88 15-12-10 11:43

mss update naar een nieuwere FW??

VChrisNL 15-12-10 12:52

Nou het probleem is dat ik hem geeneens meer kan activeren door de simlock die erop zit. Misschien zit ik ook wel in het verkeerde forum hoor.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:27.