iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Niet werkende schuifknoppen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/80406-niet-werkende-schuifknoppen.html)

Granny Smith 19-12-10 16:26

Probleem is opgelost alleen kon ik de oorspronkelijke tekst niet weg krijgen zonder er iets voor in de plaats te zetten.
Maar hoe verwijder je je bericht. Uit onderstaande tekst wordt ik niet veel wijs. Een knop 'verwijder' kan ik niet vinden.


Kan ik mijn berichten wijzigen of verwijderen?
Als je geregistreerd bent en ingelogd, dan kun je je berichten wijzigen en verwijderen (tenzij de beheerder deze opties heeft uitgeschakeld). Het kan zijn dat je je berichten slechts gedurende een bepaalde periode kunt wijzigen, afhankelijk van hoe de beheerder het forum heeft ingesteld.
Als je je berichten wilt wijzigen of verwijderen, klik dan op de knop http://cdn-forum.i-culture.nl/images/buttons/edit.gif bij het desbetreffende bericht. Als jouw bericht het eerste bericht van een discussie is, dan kan het zijn dat je met het verwijderen van je bericht de hele discussie verwijdert.
Als je je wijzigingen hebt aangebracht, kan er een opmerking verschijnen waarmee andere gebruikers worden geïnformeerd dat jij het bericht hebt gewijzigd.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:14.