iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Problemen audio / mini-jack uitgang. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/80427-problemen-audio-mini-jack-uitgang.html)

robje33 19-12-10 23:14

Problemen audio / mini-jack uitgang.
 
Beste mensen,

ik heb een iPhone 3GS uit augustus 2009.. Alleen gisteravond ondervond ik problemen met mijn audio uitgang bovenop de iPhone. Ik wilde mijn oordopjes erin steken maar merkte dat ze er niet 'dieper' inkonden.. (scheelde een mm). Zo viel er geen muziek te luisteren dus ik heb gekeken of er iets inzat.. Maar dat was niet het geval. Ik kreeg ze er dus met geen moeite in.. En toen ben ik (misschien zo stom) geweest om de dopjes met alle kracht die ik had erin te drukken. Wat als resultaat gaf dat ze het wel gewoon weer deden.

Tot vandaag, ik hoor een hoop gekraak.. mono, stereo.. En het geluid is pas weer normaal als ik ze er VOL indruk.. Maar zo blijven ze natuurlijk neit zitten..

Heeft iemand ervaring hiermee? En wat kan ik het beste doen.. Is het met een naald te verhelpen? Moet ik hem opsturen naar Apple? Waar ik wss geen garantie meer over heb.. Of weet een turk hier raad mee..

Ben benieuwd.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:16.