iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Voor eerst Iphone gekocht, hoe software erop zetten ik kom er niet uit (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/80529-voor-eerst-iphone-gekocht-software-erop-zetten-kom-niet.html)

ahmet05 20-12-10 22:19

Voor eerst Iphone gekocht, hoe software erop zetten ik kom er niet uit
 
Hai,

Ik heb vandaag tweedehands een Iphone 2G 16GB simlockvrij gekocht. De oude eigenaar zei tegen mij ze de toestel had gereset. Dus ik moest via Itunes een nieuwe software erop zetten. Ik ben al uren bezig maar het is me nog niet gelukt. Ik heb ook op de forum gekeken en op google maar ik kan er niks over vinden.

Kunnen jullie mij uitleggen hoe ik er de software erop kan zetten en wat ik allemaal moet doen? Ben ik blij dat ik een Iphone heb kan ik het niet gebruiken:)

Alvast bedankt!

Groetjes

Typ 81 20-12-10 22:33

In welke staat verkeert de iPhone nu? Wat zie je als je deze aanzet?

ahmet05 20-12-10 22:45

De iphone staat gewoon aan, ik heb mijn simkaart erin gedaan ik kan bellen en gebeld en toetsenblokering doen maar dat was het dan. Geen menu of geen ander iets kan ik kiezen. Want de oude eigenaar had zogenaamd de gehele software eraf gezet. Ikweet echt niet wat ik moet doen.

ballegooier 20-12-10 23:10

Je kunt de software er niet afzetten. Hooguit allerlei beperkingen aanzetten. Je kunt het beste aansluiten op je computer, dan iTunes opstarten en kiezen voor 'herstel'. Dat heb je zo te lezen al gedaan. Dat is het!

Je iPhone werd opnieuw geïnstalleerd en daarna heb je de standaard fabrieksinstellingen, zoals hij uit de winkel kwam. Daarna kun je gaan configureren, aanmelden op je Wi-Fi netwerk, apps uit de appstore downloaden enzo..
Aangezien je een 2G hebt moet je volgens mij wel eerst nog jailbreaken en unlocken, want er zit waarsch. een provider/ of simlock op (de 2G is alleen in US uitgekomen met AT&T provider/ simlock)

Edit: in je infobalk staat anders dat je een 3G hebt.

Typ 81 21-12-10 01:37

Klinkt mij een beetje als een iPhone clone. Onmogelijk dat je alleen kan bellen en voor de rest niks.

ahmet05 22-12-10 00:50

Bedankt voor de reacties. Ik ben uren bezig geweest en ik heb de Iphone gejailbreakt met redsn0w. het duurde lang maar het is me gelukt:). Met een Hi simkaartje heb ik bereik maar als ik T-mobile erin doe dan pakt die hem niet. Weten jullie misschien waarom dit kan zijn? Dit is mijn laatste probleem nog en hierna kan ik de Iphone gebruiken.

Macbookto 22-12-10 01:47

Een ding begrijp ik niet. Je zegt dat je een 2G hebt en in je profiel staat dat je een 3G hebt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:17.