iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Vraagje over het updaten (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/80880-vraagje-over-updaten.html)

Selenator 26-12-10 14:38

Vraagje over het updaten
 
Hallo forumleden

Mijn iPod heeft momenteel versie 4.1. Als ik mijn iPhone met iTunes verbindt, komt er een melding om de iPod te updaten naar versie 4.2. Ik wil dit doen, maar dan geeft het een melding dat de aangekochte onderdelen niet in de iTunes-bibliotheek staan. Dit komt doordat ik mijn muziekbestanden handmatig bewerk en de apps (games, enzo...) via de iPod (App Store) koop. Mijn vraag luidt dan ook: Verlies ik de muziekbestanden en de apps? Ik hoop dat ik je voldoende heb geinformeerd en sorry als dit in het verkeerde forum staat!

Groetjes

Selenator :d

PS: Sorry dat dit een belachelijke vraag is!

iWiefring 26-12-10 14:40

Ten eerste kan je je aankopen van je iPod overzetten naar je computer zodat deze na de update weer terug op je iPod gesynct worden!
Ten tweede staan de muziekbestanden als het goed is gewoon in je iTunes muziekbibliotheek en worden deze ook gewoon weer teruggesynct na de update.

Groet,
LJ

Selenator 26-12-10 14:57

Bedankt, maar als ik de apps, waarvoor ik heb betaald (dus geen gratis apps), wil overzetten komt er een probleem omdat de computer niet is gemachtigd. Ik machtig de computer en daar staat dat de computer reeds geautoriseerd is. Als ik de apps dan weer wil overzetten, gaat het niet omdat de computer daarvoor geen bevoegdheid heeft dus moet ik de computer machtigen, maar dat is al gebeurd. Is hier een oplossing voor?

EDIT (1): Dit probleem is opgelost!

EDIT (2): Kan iemand me vertellen hoe ik de muziekbestanden naar de iTunes-bibliotheek verplaats? Ik kan de bestanden niet plakken... EDIT (3): Opgelost door een programma! Jullie moeten mij niet meer helpen! Bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:44.