iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   ineens melding ''geen SIM kaart geinstalleerd'' (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/81269-ineens-melding-geen-sim-kaart-geinstalleerd.html)

iFas 01-01-11 10:11

ineens melding ''geen SIM kaart geinstalleerd''
 
OK. *Ineens* krijg ik de melding ''geen SIM kaart geinstalleerd'' op mijn iHpone 4 (helemaal legaal SIMlockvrij via Apple store UK gekocht). De SIM kaart zit er gewoon in en ik heb er ook het afgelopen half jaar zonder enig probleem mee gebeld etc. Een zelfgeknipte T Mobile SIM. Ik heb al de chip schoon gegumd (hielp niet) en ik heb ook al geprobeerd de achterkant van de SIM kaart dikker te maken middels een plakbandje (hielp ook niet). Tot zover de tips die ik kon vinden op dit forum. Iemand nog een ander idee?

Wat software betreft, ik heb onlangs geupdate naar de nieuwste software (die automatisch wordt aangeboden bij opstarten iTunes) en een MobileMe ingesteld voor als je de iPhone kwijt bent (was ook een suggestie via de iTunes, netjes stap voor stap). Zou dat ermee te maken hebben?

Wat te doen? Help?

UPDATe: OK now I am royally screwed: ik heb ''herstellen'' gedaan in iTunes en nu staat hij op het absolute beginscherm (Engelstalig) ''Please insert a valid SIM to activate your iPhone via iTunes!!!! Nu ben ik nog veel verder van huis!!! GverdeGver!!

libertycity 01-01-11 14:22

koop een activatiesim op ebay of marktplaats dan denk ik dat het wel lukt


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:40.