iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Media speler iPod touch 4g hapert (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/81318-media-speler-ipod-touch-4g-hapert.html)

2ArounD 01-01-11 23:57

Media speler iPod touch 4g hapert
 
Ik had mijn eerste Ipod Touch(4g) terug gestuurd in verband met een slecht werken touch screen. Ik kreeg een nieuwe ervoor terug waar ik nu het volgende probleem mee heb:

Wanneer ik media afspeel zoals muziek of video, ook via youtube en uitzendinggemist app, gaat de media haperen na een tijdje.

Ik heb op internet gezocht, maar niemand gevonden met dit probleem. Deze iPod is nog geen week oud.

Toen ik deze iPod ontvangen had, had ik hem vrij snel gejailbreaked(mijn eerste jailbreak), omdat whatsapp niet meer via originele firmware te gebruiken is. Toen ik er achter kwam dat de muziek ging haperen heb ik hem hersteld naar 4.2.1, met de overtuiging dat het waarschijnlijk aan cydia lag. Helaas is het probleem niet verholpen. Ik weet niet of het probleem ook al aanwezig was voor de jailbreak, omdat ik hem bijna meteen gejailbreaked heb. Ik heb ook alle apps verwijderd en mijn iPod gereboot en na ongeveer 5 minuten begint de muziek weer te haperen. Weet iemand misschien een oplossing voor dit probleem, of moet ik weer terug naar apple aangezien dit bij een nieuwe iPod niet mag voorkomen?

alvast bedankt.

2ArounD 02-01-11 16:24

Weet iemand of dit op te lossen is? of kan ik beter maar weer naar de winkel gaan?

iWiefring 02-01-11 16:26

Ik zou geen oplossing weten dus ik denk dat het inderdaad slimste is als je ermee terug gaat naar de winkel want dit probleem is bij mij nog nooit voorgekomen, en bij een ander ook volgens mij nog niet..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:45.